BEAUTY · MAKEUP

REVIEW: POLKA MATTENESS LIP LACQUER

Hi Guys,
Ini akan jadi review singkat mengenai Polka Matteness Lip Lacquer.
This gonna be a short review about Polka Matteness Lip Lacquer.

Hari ini aku dapat kiriman 1 buah Polka Matteness Lip Lacquer dengan warna ‘Get in the Swing’ dari Female daily sebagai hadiah kontes beauty review giveaway.
Today I received one tube of Polka Matteness Lip Lacquer in the shade ‘Get in the Swing’ from female daily  as gift beauty giveaway contest.

Polka sendiri adalah merk lokal Indonesia yang baru saja launching liquid lipstick mereka yang diberi nama Polka Matteness Lip Lacquer. Saat ini ada 4 warna yang tersedia, Get in the Swing, Jingle Giggle, Maraccas, dan Tambourine.
Polka is Indonesian local brand that currently launched their liquid lipsticks that called Polka Matteness Lip Lacquer. Now, it’s available in 4 shades, Get in the Swing, Jingle Giggle, Maraccas, dan Tambourine.


Cantik-cantik banget kan warna-warnanya?
They are beautiful, aren’t they?

Karena aku Cuma punya 1 warna, aku ga bisa kasih lip swatch semua warna, tapi aku bisa kasih pendapatku tentang formula dari liquid lipstick ini. Jadi, saat pertama aku dapat lipstick ini, aku berpikir “apa istimewanya liquid lipstick ini?” Aku pernah mencoba beberapa merk liquid lipsticks dan semuanya bikin bibirku kering. Tapi saat aku mencoba lipstick ini, aku jatuh cinta pada ulasan pertama. Liquid lipstick ini kering secara perlahan-lahan, jadi kita pun awaktu untuk merapikan sebelum akhirnya kering dan askipun ini matte finish, tapi ga bikin bibir jadi kering. Aku bener-bener suka banget. Lipstick nya awet sekali di bibir, tapi kalau makan makanan berminyak akan memudarkan warnanya. Ini masih transfer ke gelas kalau minum, tapi ga sampai belepotan kaya kalau kita pakai creamy lipstick
Since I only have 1 shade, I can’t give you lip swatch for all of them. But I definitely can give you my opinion about the formula of this liquid lipstick. So, first time I got this, I think “what’s special about this liquid lipstick?” I tried few different liquid matte lipsticks and I feel all of them made my lips so dry. But, when I try this, I fall in love in my first swatch, literally. The formula of this liquid lipstick is dry slowly, and even it is a matte finish, it didn’t drying out my lips. I freakin’ love it. The staying power of the lipstick in quite good, but if you eat something oily, it will fade out the lipstick. It still transfer to the cup or glass when you drink but not as messy as if you wear a creamy lipstick.

Waktu aku keluarin aplikatornya, ga kelihatan ada banyak produk di situ, tapi ketika diulas ke bibir, bisa mengcover bibir atas dan bawak sekaligus. Warnanya pekat sekali dan sangat cantik. Ibuku memuji waktu aku kasih lihat warnanya. Padahal biasanya ibu ga suka kalau aku pakai lipstick merah atau lipstick gelap. Aplikatornya panjang dan kecil sehingga gampang buat aplikasikan liquid-nya di bibir bahkan sampai ke bagian sudut bibir.
When I take off the applicator, it didn’t seem like it has a lot of product on it, but when I applied it on my lips, it can cover my upper and bottom lips. And the color really opaque. The color is very pretty too. My mom gives me complement when I show her the color, she usually hate me when I use red or dark lipstick. She said that the color make me look fresh. The applicator itself is long and slim and make it easier to apply the lip product even to the corner of my lips.

Harga liquid lipstick ini adalah IDR 185K. Dan buat kamu yang tinggal di Indonesia bisa mendapakannya di http://www.polkabeauty.com dan website ini juga melayani pengiriman ke luar negeri. Polka Matteness Lip Lacquer juga terdesia di US, kamu bisa pesan online melalui http://www.polkacosmetics.us dengan harga $ 18.00/buah. Percaya deh, kamu ga akan nyesel beli ini.
The price of this beauty is IDR 185K. And for you who lived in Indonesia can get it on www.polkabeauty.com and it ship world wide. Polka Matteness Lip Lacquer also available in US, you can order it online from www.polkacosmetics.us and it will cost you $ 18.00/each. Trust me, it worth every penny.

kny

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s